Logó

Logó

Logó tervezés

Egyedi logó tervek készítése a célom. Fontos szempontnak tartom megtalálni az egyén, vagy a vállalkozás stílusát és ahhoz mérten kialakítani a terveket. Több mintát és varriációt is készítek, majd további módosításokra is van lehetőség, fő cél, hogy megtaláljuk a megfelelő logót, amit minden felülelten szívesen és büszkén látunk viszont.

Logó felújításra is van lehetőség. Ha már meguntad a jelenlegi logódat, vagy modernizálnád, új stílust, színeket választanál,  szívesen korrigálom.

Grafika

Grafika

nyomdai és grafikai kiadványok reklám grafika

Céged, vállalkozásod elindulásakor és folyamatos életben tartásához elengedhetetlenek a nyomdai és grafikai elemek. Legyen szó névjegykártyáról, szórólapról, plakátról, kupon és pontgyűjtő kártyákról, levélpapírról, meghívóról, köszönő kártyáról, vagy bármilyen kiadványról. Ha már van egy kialakult design-od, hozzá alakítom, amennyiben még nincs megtaláljuk a számodra megfelelő formát.

Az online reklám manapság nagyon népszerű és szintén elengedhetetlen egy sikeres cégnek. A közösségi média felületeken is célszerű a legmodernebb megoldásokkal megjelenni, például facebook felületen egy ütős reklámképpel, egy megfelelő banner képpel, borítóképpel, vagy akár egy instagram post és highlight  készítésével. Ezen megoldások létrehozását szívesen vállalom, akár rendszerességgel is.

cég arculat tervezése

Amint a vállakozásra adtad a fejed, vagy a saját profilodat népszerűsítenéd érdemes, azt egy egységes formába önteni. Amint meghallják, megjelenik a márkád mindenki tudja miről is van szó, hogy kit és mit képviselsz. Kis arculattól a nagyobb tervekig vállalom profilod megalkotását. Egy logó névjegykártya, kuponkártya már kis arculatnak számít, ami csomag ajánlatban kedvező lehet céged elindulásához, de bármilyen kompozícióban tudok ajánlatokat keresni számodra.

Arculat

Arculat

Digitális rajz

Hamarosan

portré

Portré

A piszkos anyagiak...

Logó

tervezés

-tól

30.000 Ft

Vállalom egyedi logó tervezését, valamint hozott anyagból is elkészítem logódat. Több módosításra is van lehetőség. Fekete-fehér, illetve színes verzióban is. 

Arculat

tervezés

40.000 Ft

-tól

Kisebb és nagyobb arculatok megtervezésére is nyújtok egyedi lehetőséget. Legyen szó egy logóról és névjegykártyáról, vagy további grafikai elemekről, kiadányokról. 

Egyéb

tervezési

munkák

15.000 Ft

-tól

Ha nem egy összetettebb projektre van szükséged, csupán egy kisebbb, nagyobb grafikai tervezésre, például névjegykártya, meghívó, szórólap, reklám kép, egyedi ajánlat keretein belül van erre is lehetőséged.